Contact

Zekerheid over kwaliteit

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiele studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven in het BIG Register, mag zelfstandig patienten behandelen als fysiotherapeut. Het BIG register is er voor werkers in de gezondheidszorg.  Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Kwaliteitsregister Fysiotherapie in het leven geroepen door de beroepsorganisatie het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie inschrijven.

Alle fysiotherapeuten in onze praktijk staan ingeschreven in het BIG register (https://www.bigregister.nl) en in het Kwaliteitsregister en voldoen aan alle eisen van bij- en nascholing.

Alle behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar. Sommige fysiotherapeutische zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Fysiotherapeutische zorg die vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed, valt niet onder verplicht Eigen Risico.

Neem contact op met fysiotherapie Tussenmeer in Amsterdam-Osdorp.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars contracten.

Mail fysiotherapie.tussenmeer@planet.nl , bel 020 6193667 of vul onderstaand contactformulier in.